Mijn favorieten

Verkoop

Bij het verkopen van uw woning of bedrijf, kunnen wij u uiteraard van dienst zijn. In de huidige woningmarkt is het van het grootste belang uw woning goed te positioneren. Dit begint met een goed advies over de waarde van uw woning. Hierbij wordt uiteraard gekeken naar gerealiseerde marktgegevens, de hedendaagse markt en de concurentiepositie van uw object. Daarnaast moet uw woning "in the picture" komen. Afhankelijk van uw woning zullen wij gebruik maken van posters, V-raamborden en luxe tuinpalen. Daarnaast komt uw woning op een groot aantal internet sites te staan: Funda, onze eigen site en uiteraard diverse social media zoals Facebook en LinkedIn. Publicaties of advertenties in tijdschriften, zullen wij altijd in overleg met u plaatsen.
 

Maximale exposure van groot belang.

Natuurlijk wordt uw woning ook gepesenteerd in een tweetal etalages: onze etalages bevinden zich aan op de Boezemweg 73 en bij de Pijnackerse vestiging van de SNS aan de Ackershof 10 te Pijnacker.

Bij het verkopen van uw woning zijn er vele mogelijkheden. U kunt er voor kiezen de totale dienstverlening van ons af te nemen. Wij zullen u dan al het werk uit handen nemen, totdat de juridische levering bij de notaris plaatsvindt. U kunt er ook voor kiezen om deeldiensten bij ons af te nemen. Wij informeren u graag over de mogelijkheden.

Ook voor het verkopen van een bedrijfspand bent u bij ons ook aan het juiste adres. Ook hier is de waardebepaling de basis. Bij bedrijfspanden is het van groot belang om inzicht te hebben in de gebruiksmogelijkheden op basis van het bestemmingsplan, de locatie en het object zelf. Dat is van groot belang bij het benaderen van potentiele kopers. Ons aanbod van bedrijfsmatig onroerend goed wordt natuurlijk ook gepresenteerd op een aantal internetsites welke specifiek bedoeld zijn voor bedrijfsmatig aanbod: Funda in business, Flatonmt en diverse social media zoals Facebook en LinkedIn. Natuurlijk willen wij u graag, geheel vrijblijvend, meer vertellen over onze dienstverlening.
 
Vul het formulier hieronder in om een afspraak te maken!
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Contact

Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring