Mijn favorieten

Ons kantoor

Flaton makelaars en taxateurs heet u van harte welkom op deze internetsite. Onder de diverse knoppen vindt u informatie over onze diensten. Wij hebben getracht u hier op de hoogte stellen van wat wij doen en wat u van ons mag verwachten.

De titel van dit bericht spreekt voor zich. Toch willen wij dit graag nog wat nader toelichten. De uitgebreide service is bij ons geen loze kreet, maar wordt ook werkelijk waargemaakt. Wij staan altijd voor u klaar, zijn zeer goed bereikbaar, zijn zeer flexibel naar potentiële kopers en wij houden u regelmatig op de hoogte van de ontwikkelingen. Het persoonlijke contact wordt gewaarborgd door de korte lijnen binnen ons bedrijf.

Voor ons is het hoge serviceniveau de normaalste zaak van de wereld. Van vele klanten hebben wij inmiddels mogen vernemen dat dit een onderscheidend vermogen blijkt te zijn.Wij zijn continu bezig om het door u gewenste resultaat te bereiken.

Uw belang is namelijk ook ons belang!
Het team van Flaton makelaars en taxateurs bestaat uit een enthousiast team, die het net even anders doen. Hiermee bedoelen wij dat wij net even iets harder lopen. Dat is een vereiste in de hedendaagse vastgoedmarkt en onze klanten hebben daar recht op. Wanneer u nader kennis met ons wilt maken, bent u van harte welkom op ons kantoor. Onder het genot van een kop koffie, kunnen wij dan bespreken of wij nu of in de toekomst iets voor elkaar kunnen betekenen.
 

Vestiging:

Flaton makelaars en taxateurs V.O.F.

Pijnacker

Boezemweg 73
2641 KG Pijnacker
015-3612691
KvK nummer: 24343012
BTW nummer: NL813419062BO1