Mijn favorieten

(NWWI) Taxatie aanvragen

Taxeren is een vak!

Taxeren is voor ons dagelijks werk. Dit werk nemen wij echter ieder dag weer serieus, omdat het belang van een goede taxatie groot is. Onze taxateur is ingeschreven in diverse makelaar-taxateur registers; Vastgoedcert wonen, Vastgoedcert WOZ, Vastgoedcert Bedrijfsmatig Vastgoed. Om in deze registers te worden ingeschreven dienen lange opleidingstrajecten te worden doorlopen, welke worden afgerond met theorethische examens en praktijktoetsen. Om deze registraties te behouden dient de taxateur jaarlijks cursussen en herexamens te doen. Hierdoor blijft hij op de hoogte van alle actualiteiten op zijn vakgebied. Onze klanten profiteren hiervan, doordat hun belangen altijd groot zijn, wanneer wij voor hen een taxatie uitvoeren. Taxaties hebben telkens een ander doel. Bij elk taxatiedoel behoort een ander waardebegrip met een bijbehorende taxatiemethodiek.

Onze taxatiewerkzaamheden vinden voornamelijk plaats in de Regio Haaglanden, Pijnacker-Nootdorp, Lansingerland, het Westland, Rotterdam, Zoetermeer, Delft en omstreken. Tevens kunnen wij voor particulieren en bedrijven taxaties verzorgen in het hele land.


Een goede taxatie is van groot belang....daar zijn wij ons van bewust en dat houdt ons scherp.

Wij taxeren voor alle geldverstrekkers, vereniging eigen huis (VEH), gemeenten, belastingdienst, verenigingen van eigenaren en particulieren. Onze taxatierapporten worden geaccepteerd door alle geldverstrekkers en bij uw aanvraag van Nationale Hypotheek Garantie (NHG).

Indien nodig zullen wij uw rapport snel leveren.

Onze taxateur heeft een rol gespeeld bij de ontwikkeling van het "NWWI". Deze stichting wordt branchebreed gedragen door alle geldverstrekkers en NHG.
 
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring
Persoonsgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring