Flaton Makelaars Taxateurs

Boezemweg 73
2641 KG Pijnacker
Tel: 015-3612691
info@flatonmt.nl
Rua do Poço Negros 53, 1200-038 Lissabon Huurprijs € 85,-
Rua Do Poço Negros 53 in 1200-038 Lissabon

Omschrijving

Te huur:
Er even lekker tussenuit om aan de sleur te ontsnappen in het mooie en veelzijdige Lissabon. Gezellig, gemeubileerd appartement gelegen aan de Rua do Poco dos Negros, een gezellige straat met winkeltjes en restaurantjes. Met de tram voor de deur en het “Rosio” op nog geen kilometer loopafstand, is dit het ideale vertrekpunt om deze mooie oude stad te bezichtigen. Wat dacht u van een bezoek aan de “Castelo de Sao Jorge”, wat vooral in de ochtend een mooi en wijds panoramisch uitzicht geeft over de stad. Maar ook een dagje lekker aan het strand van Estoril of Cascais met een vele bar/restaurants en winkeltjes behoort tot de mogelijkheden. Meer landinwaarts zijn nog authentieke pittoreske dorpjes te vinden met oude kloosters en kastelen.

Appartement:
Dit appartement bevindt zich in het hart van Lissabon, tussen de wijken São Bento en Bairro Alto. Het is de perfecte uitvalsbasis om de stad te verkennen. WiFi is gratis beschikbaar.

Zodra u het appartement binnenkomt, ziet u een ruime woonruimte met een houten vloer, een bank, een eethoek, een tv met kabel- en satellietzenders en een dvd-speler. Vanuit de woonkamer heeft u toegang tot het Frans balkon met uitzicht op de straat. Het appartement beschikt over 2 tweepersoonskamers en een badkamer met een douche. Voor de koude winteravonden kunt u de verwarming gebruiken en een airco zorgt bij warme dagen voor verkoeling.

U kunt maaltijden bereiden in de volledig uitgeruste keuken van het appartement. Als alternatief vindt u de buurt een grote verscheidenheid aan restaurants, waar u de lokale gastronomie kunt proeven. ‘s Nachts verandert dit hele gebied in een levendige wijk met bars op elke hoek.

Aan de overkant van de straat vindt u een bakkerij, en op enkele minuten loopafstand bevindt zich een supermarkt. Op 90 meter afstand stopt de beroemde tram 28, die door de meest pittoreske straatjes van Lissabon rijdt. Het verkeersknooppunt Cais do Sodré ligt op 13 minuten loopafstand en biedt verbindingen naar Cascais, Estoril en alle plekken in Lissabon. De internationale luchthaven van Lissabon bevindt zich op 9 km afstand.

Prijzen:
Prijs geldt voor het hele jaar:
- 2 personen per nacht: € 85,–

Voor meer informatie: http://www.casafatima.nl/
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 85,- Beschikbaarheid Permanent Aanvaarding in overleg Bouwvorm Soort object Appartement Soort appartement bovenwoning Bouwvorm Bestaande bouw Recreatiewoning Ja Indeling Aantal kamers 3 Aantal slaapkamers 2 Aantal woonlagen 1 woonlaag Gelegen op 2e woonlaag Balkon Ja Voorzieningen Airconditioning Buitenruimte Tuin Geen tuin Overig Permanente bewoning Nee Onderhoud binnen Goed Onderhoud buiten Goed Huidig gebruik Woonruimte Huidige bestemming Woonruimte