Flaton makelaars en taxateurs V.O.F.

Boezemweg 73
2641 KG Pijnacker
Tel: 015-3612691
info@flatonmt.nl
Weena 750, 3014 DA Rotterdam, Kantoorruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Weena 750 in Rotterdam 3014 DA

Omschrijving

TOPLOCATIE! 

Bent u op zoek naar een professionele werkplek of vergaderruimte voor een dag, een week of voor meerdere jaren? Hier moet u zijn! Op deze perfect afgewerkte locatie is er voor ieder wat wils. Zo kunt u flexibel huren en profiteert u tevens van vele andere voordelen en faciliteiten. Meer informatie over de opties en beschikbaarheden? Neem gerust contact met ons op!

Professionele werkplekken
Een ruime keuze van veel verschillende werkplekken. Van klein tot groot. Iedere werkplek is gemeubileerd en voorzien van high-speed internet en alle telecomvoorzieningen die u nodig heeft om zorgeloos aan het werk te kunnen.

Inspirerende vergaderruimtes
Naast werkplekken en kantoorruimten zijn er op deze locatie diverse vergaderruimten aanwezig. Handig voor als u met collega’s of klanten in gesprek wilt!

Flexibele huur
Tijdelijk huren? Of misschien toch plannen voor de lange termijn? Geen probleem! Alle kantoorruimtes zijn te huur per dag, week, maand of natuurlijk langer. Daarnaast wordt de huur afgestemd op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een kantoor voor u alleen of ruimte voor 100 man personeel. Alles is mogelijk!

Inschrijfadres
Indien u een kantoor huurt, bent u er vrij in om uw organisatie op dit adres in te schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om uw mail, telefoon en fysieke post te laten verzorgen. Uiteraard naar uw wensen.

Volledig ingerichte conferentiefaciliteiten
Wilt u gebruik maken van een conferentiezaal? Dat kan al vanaf €15,- euro p.p. Alle ruimtes zijn voorzien van audio- en videomateriaal, zodat zich enkel en alleen op de inhoud van uw presentatie hoeft te richten.

Beschikbaarheid, zie plattegrond:
10e verdieping beschikbaar :
• 10.03 (60m2)

11e verdieping beschikbaar :
• 11.05 (12m2)
• 11.07 (27m2)

13e verdieping beschikbaar : 13.01 (34m2), 13.02 (20m2), 13.03 (60m2)
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig