Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Ambachtsweg 81 in Pijnacker 2641 KW

Ambachtsweg 81

2641 KW Pijnacker
Vraagprijs € 179.000,- k.k.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 158 m²
Lees meer

Omschrijving

Te Koop:
Nieuwbouw en zeer snel te betrekken! Dit hoekpand wordt binnenkort nieuw opgeleverd en zal direct beschikbaar zijn voor een nieuwe eigenaar! Dit moderne bedrijfspand bevindt zich centraal op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Boezem. Het is onderdeel van een...
Lees meer

Omschrijving

Te Koop:
Nieuwbouw en zeer snel te betrekken! Dit hoekpand wordt binnenkort nieuw opgeleverd en zal direct beschikbaar zijn voor een nieuwe eigenaar! Dit moderne bedrijfspand bevindt zich centraal op een zichtlocatie op bedrijventerrein De Boezem. Het is onderdeel van een bedrijfsverzamelgebouw en beschikt over 3 parkeerplaatsen. Het zal voorzien worden van een volledige betonnen verdiepingsvloer, een toilet, een uitgebreide groepenkast met extra aardlekschakelaar en data-aansluiting (RJ45, Cat 5 E), glasvezel, KPN aansluiting, gasaansluiting, wateraansluiting en elektriciteit. De verwachte oplevering is september/oktober 2019.

Indeling:

BG: verhard mandelig buitenterrein met 3 eigen parkeerplaatsen, entree, meterkast, toilet, brandslanghaspel, bedrijfsruimte met 1 verwarmingsradiator, trapopgang.

1e: nader in te richten volledige verdieping met een betonnen vloer en verwarming.

Kenmerken:
Omzetbelasting : nee
Oplevering : direct na oplevering. September/oktober 2019.
BVO (BG + 1e) : 166m2
VVO (BG + 1e) : 158m2
Vloerbelasting BG : 1.500 kg/m2
Vloerbelasting 1e : 350 kg/m2
Inhoud : 620m3
Parkeerplaatsen : 3 eigen parkeerplaatsen
Overheaddeur : 320cm hoog en 360cm
Glasvezel : ja
Bouwjaar : 2019
Isolatie : gevel, dak, vloer, glas

Bemiddelingskosten:
Wanneer er een overeenkomst tot stand komt is koper geen bemiddelingskosten verschuldigd aan de aanbiedende makelaar.

Omgeving:
Gunstig gelegen op bedrijventerrein De Boezem. Nabij Katwijkerlaan, nieuw te realiseren toerit en Boezem Oost dat in ontwikkeling is. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470. Op loopafstand van de dorpskern en de Randstadrail. Nabij de toekomstige oostelijke randweg.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft u snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.
Overdracht Status Verkocht Vraagprijs € 179.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 In aanbouw Ja Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 158 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
158 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.