Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Ambachtshof 33 in Pijnacker 2641 KV

Ambachtshof 33

2641 KV Pijnacker
€ 120.000,- k.k.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 92 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Dit bedrijfspand is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw aan De Ambachtshof te Pijnacker. Het complex ligt op bedrijvenpark De Boezem en wordt 's-avonds en in het weekend automatisch afgesloten. Uiteraard kunnen eigenaars en gebruikers er altijd in. Daarvoor hebben zij de...
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Dit bedrijfspand is onderdeel van het bedrijfsverzamelgebouw aan De Ambachtshof te Pijnacker. Het complex ligt op bedrijvenpark De Boezem en wordt 's-avonds en in het weekend automatisch afgesloten. Uiteraard kunnen eigenaars en gebruikers er altijd in. Daarvoor hebben zij de beschikking over een afstandsbediening van het hek. Het pand heeft 2 bouwlagen. Op de begane grond bevindt zich een bedrijfsruimte met een afzonderlijke entree en op de verdieping bevindt zich een net kantoor. Tevens is er 1 eigen parkeerplaats aanwezig.

Indeling:

BG:
Voor het pand bevindt zich de eigen parkeerplaats, vervolgens betreedt u de hal/entree met meterkast. De bedrijfsruimte voorzien van radiatoren, TL verlichting, overheaddeur en nette wanden en vloeren. U bereikt deze via de hal-entree of via de overheaddeur. De nette bedrijfsruimte verkeert in goede staat en beschikt over een toilet met fontein. Via het trappenhuis is er toegang tot de verdieping.

1e:
Op de overloop bevindt zich een garderobe. Van hieruit bereikt u het kantoor. Deze is voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting en radiatoren. De verdieping is voorzien van vloerbedekking en nette wandafwerking. Tevens is er een open pantry aanwezig waar de CV ketel is geplaatst.

Kenmerken:
Omzetbelasting : niet van toepassing
Oplevering : in overleg, kan snel
BVO (BG +1e) : 100 m2
VVO (BG +1e) : 92 m2
Inhoud : 350 m3
Vloerbelasting BG: 1.500 kg/m2
Perceel : 100 m2
Status : eigen grond
Bijdrage VVE : circa € 220,00
In de VVE is een fonds voor gemeenschappelijk onderhoud (dak/ bestrating/hek etc.)
Inhoud : 325 m3
Parkeerplaatsen : 1
Bouwjaar : 1999
Isolatie : gevel, dak, glas, vloer

Omgeving:
Gelegen op bedrijvenpark De Boezem. Nabij Katwijkerlaan en bedrijventerrein Boezem Oost. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470. Op het bedrijvenpark is een actieve ondernemersvereniging aanwezig.
Daarvan bent u automatisch lid en het lidmaatschap kost niets. Deze komt voort uit het ondernemersfonds. U profiteert van diverse gemeenschappelijke zaken als o.a. beveiliging.

Bijzonderheden:
Zeer net pand, dat zo te betrekken is. Indien gewenst kan dat al snel.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale weg N470 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 120.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1999 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 92 m² Perceeloppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
92 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring