Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Hankweg 91 in Pijnacker 2641 WV

Hankweg 91

2641 WV Pijnacker
Huurprijs € 995,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² In units vanaf 110 m²
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Nieuwbouw maar direct te betrekken! Hankweg 91 is een nieuw bedrijfspand met 2 bouwlagen en per direct beschikbaar. Het hoekpand is geheel voorzien van vloerverwarming heeft 2 parkeerplaatsen, kent diverse gebruiksmogelijkheden en is nog naar eigen wens in te richten en af te werken!...
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Nieuwbouw maar direct te betrekken! Hankweg 91 is een nieuw bedrijfspand met 2 bouwlagen en per direct beschikbaar. Het hoekpand is geheel voorzien van vloerverwarming heeft 2 parkeerplaatsen, kent diverse gebruiksmogelijkheden en is nog naar eigen wens in te richten en af te werken! Voorzien van een toilet op de begane grond en pantry op de verdieping. De verdieping wordt voorzien van een PVC vloer. Ook andere aanpassingen behoren nog tot de mogelijkheden. Het kan dus helemaal uw werkplek worden. De Hankweg is gelegen op het nieuwe bedrijvenpark Boezem-Oost nabij de Katwijkerlaan. Daardoor zijn er goede verbindingen beschikbaar naar Zoetermeer en Pijnacker. De N470 en N471 bieden goede verbindingen naar de A12, A13, Delft en Rotterdam.

Indeling:

BG: voor het pand bevinden zich 2 parkeerplaatsen. U betreed de bedrijfshal via de elektrische overheaddeur of de loopdeur. Er is al een toilet gerealiseerd en er is vloerverwarming aanwezig. Nabij de voordeur bevinden zich de meterkast en een brandslanghaspel. Achterin het pand is de verdeler van de vloerverwarming gesitueerd. De verdere inrichting is door u nader te bepalen en eventuele samen met verhuurder te realiseren.

1e: Via de open trap bereikt u de verdieping. Deze beslaat het hele pand en de vloer is van beton. Er zal een PVC vloer worden gelegd. Net als de begane grond is deze door u, al dan niet samen met verhuurder, nog naar eigen wens in te richten. De verdieping is voorzien van een pantry en vloerverwarming.

Kenmerken:
Omzetbelasting: ja
Oplevering: in overleg, kan per direct
Huurperiode: 3 jaar
Huurovereenkomst: ROZ bedrijfsruimten
Indexering: jaarlijks
Huurperiode: in overleg te bepalen
Opzegtermijn: 3 maanden
Waarborgsom: 3 maandhuren (vrij van btw)
BVO: 118 m²
VVO: 110 m²
Vloerbelasting BG: 1.500 kg/m2
Vloerbelasting 1e: 250 kg/m2
Overheaddeur (elektrisch): 3,34 x 3,00 (bxh)
Parkeerplaatsen: 2
Bouwjaar: 2019
Isolatie: gevel, dak, HR++ glas, vloer
Glasezel: ja
Verwarming BG en 1e: vloerverwarming
Krachtstroom: ja
Energielabel: A

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Bemiddelingskosten:
Indien er een huurovereenkomst tot stand komt bent u als huurder geen bemiddelingskosten verschuldigd aan de aanbiedende makelaar.

Bijzonderheden :
Elektrische overheaddeur, vloerverwarming boven en beneden, voorzien van pantry en toilet, PVC vloer op verdieping, diverse gebruiks- en indelingsmogelijkheden, oplevering in overleg, nieuwbouw, 2 parkeerplaatsen, hoekligging.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen. Medio 2019 zal de oostelijke randweg gereed moeten zijn om te voorzien in nog betere bereikbaarheid en verbindingen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 995,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2019 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 110 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 110 m² Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Overheaddeuren, krachtstroom, betonvloer
Oppervlakte
110 m²
In units vanaf
110 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring