Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Nieuw
Ambachtsweg 55 in Pijnacker 2641 KW

Ambachtsweg 55

2641 KW Pijnacker
Vraagprijs € 139.000,- k.k.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 96 m²
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Dit nette bedrijfspand is, indien gewenst, snel beschikbaar. Het maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte en op de verdieping het kantoor. De verdieping bereikt u via een tussenverdieping. Rondom het complex ligt...
Lees meer

Omschrijving

TE KOOP
Dit nette bedrijfspand is, indien gewenst, snel beschikbaar. Het maakt onderdeel uit van een kleinschalig bedrijfsverzamelgebouw. Op de begane grond bevindt zich de bedrijfsruimte en op de verdieping het kantoor. De verdieping bereikt u via een tussenverdieping. Rondom het complex ligt een mandelig terrein waar u de beschikking heeft over 4 eigen parkeerplaatsen. Het pand kan zonder BTW geleverd worden en is dus ook erg interessant voor een particulier.

Indeling:

BG:
Vier eigen parkeerplaatsen op een mandelig terrein rondom het complex, aparte entree middels loopdeur of via de overheaddeur die direct toegang geeft tot de bedrijfsruimte, aan de achterzijde van de bedrijfsruimte is er tevens een (nood)uitgang gerealiseerd, meterkast, kast met opstelplaats, trapopgang.

Tussenverdieping:
Op deze tussenverdieping vindt u een kantine met pantry. Tevens bevindt zich hier de CV ketel.

1e:
De verdieping biedt plaats aan een toilet, een pantry en kantoorruimte. Het pand beschikt aan de voorzijde en aan de achterzijde over ramen ten behoeve van daglichttoetreding.

Kenmerken:
Omzetbelasting : niet van toepassing
Oplevering : in overleg, kan snel
BVO : 100 m2
VVO : 96 m2
Vloerbelasting : 1.500 kg/m2(BG)
Verwarming : CV
Perceel : 50 m2
Mandelig perceel : 2.491m2
Aandeel : 1/19
Inhoud : 350 m3
Parkeerplaatsen : 4
Bouwjaar : 1998
Isolatie : gevel, dak, glas, vloer
Energielabel : (nog) niet beschikbaar

Omgeving:
Gelegen aan de rand van de dorpskern op bedrijven terrein De Boezem. Nabij Katwijkerlaan, Oostelijke Randweg en bedrijventerrein Boezem - Oost. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470. Actieve bedrijvenvereniging aanwezig met gratis lidmaatschap.

Bijzonderheden:
Bedrijfsruimte, kantoor en tussenvloer, 4 parkeerplaatsen, snel beschikbaar, nette afwerking, gunstig gelegen, voorzien van camera, 3 brandblussers + brandhaspel en alarmdoorschakeling via mobiele telefoon.

Bemiddelingskosten:
Indien er een koopovereenkomst tot stand komt is koper geen kosten verschuldigd aan de aanbiedende makelaar.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale weg N470 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 139.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 96 m² Perceeloppervlakte 50 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
96 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring