Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verkocht
Boezemweg 2 W in Pijnacker 2641 KH

Boezemweg 2 W

2641 KH Pijnacker
€ 200.000,- k.k.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 204 m²
Lees meer

Omschrijving

Te Koop

Op bedrijvenpark "De Boezem" ligt deze, goed afgewerkte bedrijfsruimte met werkplaats kantoor, opslagruimte en vier parkeerplaatsen. Het bedrijfsverzamelgebouw ligt aan de rand van Pijnacker op loopafstand van het centrum en OV. Het pand is goed bereikbaar via de Vlielandseweg;...
Lees meer

Omschrijving

Te Koop

Op bedrijvenpark "De Boezem" ligt deze, goed afgewerkte bedrijfsruimte met werkplaats kantoor, opslagruimte en vier parkeerplaatsen. Het bedrijfsverzamelgebouw ligt aan de rand van Pijnacker op loopafstand van het centrum en OV. Het pand is goed bereikbaar via de Vlielandseweg; de snelwegen A12 en A13 zijn met 5 tot 10 autominuten te bereiken en de Randstadrail, halte Pijnacker-Centrum, bevindt zich op loopafstand. Op het bedrijvenpark opereert een actieve vereniging waarvan eigenaars en gebruikers gratis lid zijn. Recent heeft deze vereniging bijvoorbeeld een camerabewakingssysteem gerealiseerd.

Begane grond:
U bereikt de ruime loods (tot 17 meter diep en tot 7 meter breed) via een elektrische overheaddeur. De bedrijfsruimte is voorzien van verwarming, een vaste kast, krachtstroom en een wasbak. De nette, aparte hal/entree met meterkast en toilet is via een aparte deur te bereiken. Hier vindt u ook een toegang tot de bedrijfshal en de tra p die u naar de verdieping brengt.

1e verdieping:
Deze verdieping bestrijkt het gehele pand en is gerealiseerd door middel van een houten vloer op een degelijke staalconstructie. Het beschikt over een overloop, een nette keuken, een tweede toilet met vrijhangend closet en fontein, een nette kantoorruimte met houten vloer en systeemplafond met inbouwverlichting en een vaste kastenwand. Tevens bevindt zich op deze verdieping een nog nader in te delen ruimte die nu als opslagruimte in gebruik is. Hier is een vloerluik gerealiseerd waardoor de mogelijkheid bestaat goederen rechtstreeks naar de verdieping te transporteren.

KENMERKEN:
BTW : nee, opteren door koper mogelijk
Oplevering : in overleg, kan snel
BVO totaal : 224m2
VVO totaal : 204m2
BVO BG : 112m2
VVO BG : 102 m2
BVO verdieping : 112m2
VVO verdieping : 104m2
Inhoud : 800 m3
Vloerbelasting : 1.500 kg/m2 (BG)
Krachtsroom : ja
Perceeloppervlakte : 155m2 (114m2 bedrijf / 41m2 parkeren)
- en een 96/1.645 aandeel in mandelig terrein van 1.675m2
Parkeerplaatsen : 4
Bouwjaar : 2002
Isolatie : gevel, dak, glas
Energielabel : (nog )niet beschikbaar
Alarm : ja
Glasvezel : mogelijk
Verwarming : CV combi ketel
Warm water : CV combi ketel
Dakkoepel : ja
Omgeving : gelegen op bedrijventerrein De Boezem. Nabij Katwijkerlaan en centrum. Goede aansluitingen op rijkswegen A12, A13 en A4 via N470.

Bijzonderheden:
- Te koop als beleggingsobject in verhuurde staat (nadere informatie over de huurcondities zijn beschikbaar op ons kantoor)
- Ook te koop vrij van huur en gebruik
- Aansluiting op glasvezel mogelijk
- CV combi ketel
- Alarminstallatie aanwezig
- Vloer BG beton
- Vloer verdieping hout
- Toilet BG en 1e
- Elektrisch bedienbare overheaddeur
- Krachtstroom (380v) aanwezig
- Lichtkoepel aanwezig
- Houten kozijnen met dubbele beglazing
- Diverse gebruiksmogelijkheden
- Instapklaar pand
- Snel opleverbaar


Bemiddelingskosten:
Wanneer er een overeenkomst tot stand komt is koper geen bemiddelingskosten verschuldigd aan de aanbiedende makelaar.

Omgeving:
Gunstig gelegen op bedrijventerrein De Boezem. Nabij Katwijkerlaan, nieuw te realiseren toerit en Boezem Oost dat in ontwikkeling is. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470. Op loopafstand van de dorpskern en de Randstadrail. Nabij de toekomstige oostelijke randweg.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft u snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede OV voorzieningen.
Overdracht Status Verkocht Prijs € 200.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2002 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 204 m² Perceeloppervlakte 155 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 4 parkeerplaats(en) Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Voorzieningen
Lichtstraten, overheaddeuren, krachtstroom, pantry
Oppervlakte
204 m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring