Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Kerkweg 16 in Pijnacker 2641 GD

Kerkweg 16

2641 GD Pijnacker
Huurprijs € 5.500,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 450 m² In units vanaf 450 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Hier uw winkel, praktijk, showroom of horecagelegenheid vestigen? Dit riante pand in het centrum van Pijnacker heeft een frontbreedte van ruim 10 meter en een vloeroppervlak van circa 450 m2. Het pand ligt aan de Kerkweg tegenover de uitrit van de parkeergarage van Ackershof II, een...
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Hier uw winkel, praktijk, showroom of horecagelegenheid vestigen? Dit riante pand in het centrum van Pijnacker heeft een frontbreedte van ruim 10 meter en een vloeroppervlak van circa 450 m2. Het pand ligt aan de Kerkweg tegenover de uitrit van de parkeergarage van Ackershof II, een lunchroom en een bloemenwinkel. In deze winkelstrip vindt u ook een slijterij en een Grieks restaurant. In het centrum vindt u diverse horecagelegenheden en een goede branchemix van lokale en landelijke detaillisten. Naast diverse gezellige terrassen vindt u onder het winkelcentrum ook een parkeergarage waar uw klanten de eerste twee uur gratis kunnen parkeren. Achter het pand bevindt zich ook een gratis parkeerterrein met blauwe zone. Hier bevindt zich tevens de uitgang van de expeditieruimte van dit pand. Maak een afspraak voor een bezichtiging. Wij laten u de mogelijkheden graag zien.

Indeling:

BG:
Op de begane grond vindt u de ruim opgezette winkel. Achter in het pand bevinden zich het magazijn, de kantine met pantry en het toilet. Het magazijn heeft een achteruitgang zodat u van daaruit kan bevoorraden en de beschikking heeft over een nooduitgang. De begane gord is 400m2 groot (winkel 340m2, magazijn 45m2 en kantine 15m2). De scheiding tussen winkel en het magazijn is eventueel zonder constructieve aanpassingen te verplaatsen of verwijderen. Een frontbreedte van circa 10,50 meter voorziet in voldoende attentiewaarde aan de straatzijde. Het pand is voorzien van een systeemplafond, TL-verlichting en een luchtgordijn bij de entree. Aan de voorgevel hangt een luifel waaronder u eventueel handelswaar en/of promotiemateriaal uit kan stallen op eigen terrein.

Verdieping:
Vanuit de winkel heeft u via een vaste trap toegang tot de opslagruimte boven de winkel.
Dit magazijn is circa 50m2 groot (>150cm).

Kenmerken:
Omzetbelasting: ja
Oplevering mogelijk per direct
Huurovereenkomst: ROZ winkelruimte
BVO: 470 m²
VVO: 450 m²
Vloerbelasting geschikt voor beoogd gebruik
Vrije hoogte winkel: 2,40 m1
Vrije hoogte magazijn: 2,65 m1
Frontbreedte: 10,50 m2
Perceel: 528 m2
Inhoud: 1.300 m3
Parkeren blauwe zone: in omgeving en op terrein achter het pand
Parkeren in garage: onder winkelcentrum tegenover pand (1e 2 uur gratis)
Bouwjaar: 1914
Verwarming: CV combi ketel (gas)
Warm water CV combi ketel (gas)
Borg: 3 maandhuren
Huurperiode: 5 jaar
Alarm: aanwezig
Brandslanghaspel: aanwezig
Energielabel: nog niet beschikbaar

Omgeving:
Centraal gelegen in het centrum van Pijnacker. Gratis parkeren op de openbare weg (blauwe zone) en in de parkeergarage (2 uur gratis parkeren). Diverse uitvalswegen op korte afstand (A4, A12, A13 en N470). Metrohalte Pijnacker-Centrum (richting Rotterdam en Den Haag) op loopafstand.

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Bijzonderheden :
Het pand kent diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden in overleg met de verhuurder. Denk aan praktijk, detailhandel, showroom of horeca. Er is een groot plat dak aanwezig alwaar mogelijk veel zonnepanelen geplaatst kunnen worden.

Bemiddelingskosten :
Indien er een huur overeenkomst tot stand komt is huurder geen bemiddelingskosten verschuldigd aan de
aanbiedende makelaar.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 5.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1914 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 450 m² Verkoopoppervlakte 340 m² Frontbreedte 1050 cm Diversen In units vanaf 450 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
450 m²
In units vanaf
450 m²
Verkoop vloeroppervlakte
340 m²
Frontbreedte
1050 cm
Verdiepingen
2
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring