Flaton makelaars en taxateurs V.O.F.

Boezemweg 73
2641 KG Pijnacker
Tel: 015-3612691
info@flatonmt.nl
Ackershof 77, 2641 BL Pijnacker, Winkelruimte (BOG) Huurprijs op aanvraag
Ackershof 77 in Pijnacker 2641 BL

Omschrijving

Te Huur:
Zoekt u een nette winkelruimte op een zeer goede zichtlocatie? Dan is dit mogelijk het winkelpand dat u zoekt! 
De winkel is gelegen op een hoek centraal in het overdekte, gezellige, winkelcentrum Ackershof 2 in Pijnacker. Onder het winkelcentrum bevindt zich een grote parkeergarage waar u de eerste twee uur gratis parkeert. In het centrum vindt u diverse horecagelegenheden en een mooie branchemix van lokale en landelijke detaillisten. Denk hierbij aan onder de Hema, supermarkt Dirk en bakker Van Maanen met een gezellig terras. Al deze bedrijven zitten naast of tegenover het pand. Wordt u de nieuwe buur van deze publiekstrekkers?

Indeling:
BG: Het pand bestaat overwegend uit winkelruimte met een hoge attentiewaarde door de hoekligging. Aan de achterzijde bevindt zich een opslagruimte die bereikbaar is via een afgesloten deur. Hier vindt u ook een pantry en een toilet. De winkel is aan twee zijden te betreden en is het geheel voorzien van een PVC-vloer. Het pand is tevens voorzien van airco, stalen rolluiken, een brand-ontruimingsinstallatie, een sprinklerinstallatie (inclusief haspel en brandblusser) en een alarmsysteem. 

Kenmerken:
Omzetbelasting: ja
Oplevering: per direct mogelijk
Huurovereenkomst: ROZ winkelruimten
BVO: 89 m²
VVO: 86 m2
Bouwjaar: 2012
Isolatie: geheel
Energielabel: niet beschikbaar i.v.m. jonger dan 10 jaar
Alarm: ja
Sprinkler: ja
Rolluiken: ja
Airco: ja
NB: vergoeding voor zelfaangebrachte voorzieningen nader over een te komen

Omgeving: 
Centraal gelegen in het centrum van Pijnacker. Gratis parkeren op de openbare weg (deels blauwe zone) en in de parkeergarage (2 uur gratis parkeren). Diverse uitvalswegen op korte afstand (A4, A12, A13 en N470). Metrohalte Pijnacker-Centrum (richting Rotterdam en Den Haag) op loopafstand. 

Toewijzing:
Voorbehouden aan (hoofd)verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Bijzonderheden : 
Het pand kent diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden.

Bemiddelingskosten : 
Huurder is geen bemiddelingskosten verschuldigd aan de aanbiedende makelaar.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.

Huurprijs                          :    op aanvraag
Leveringen en diensten   :    circa € 148,00 ex. btw.
Stookkosten                    :    circa € 34,00 ex. btw.
Promotiebijdrage             :    circa € 46,00 ex. btw
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding direct BTW van toepassing Ja Servicekosten € 147,92 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2012 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 86 m² Verkoopoppervlakte 86 m² Diversen In units vanaf 86 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Bijdrage wink. vereniging Ja