Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
vvl151104-048 kopieren

Ambachtshof 23

2641 KV Pijnacker
Vraagprijs € 1.250,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² In units vanaf 15 m²
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Dubbele bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein De Boezem. Dit bedrijfspand verkeert in zeer goede staat en bestaat dus in feite uit twee units. Het beschikt over twee bouwlagen. U betreed het pand via een elektrische overheaddeur of de loopdeur. Het pand ligt geheel op eigen grond....
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Dubbele bedrijfsunit gelegen op bedrijventerrein De Boezem. Dit bedrijfspand verkeert in zeer goede staat en bestaat dus in feite uit twee units. Het beschikt over twee bouwlagen. U betreed het pand via een elektrische overheaddeur of de loopdeur. Het pand ligt geheel op eigen grond. Het pand maakt onderdeel uit van het bedrijfsverzamelgebouw "Ambachtshof". Het terrein is voorzien van een elektrisch hekwerk zodat het kan worden afgesloten na werktijd en in het weekend. Uiteraard heeft u als gebruiker altijd toegang tot het terrein en het pand. terrein. Deze bedrijfsunit is per direct te betrekken!

Omschrijving
BG: Voor het pand bevinden zich circa 4 parkeerplaatsen (10 strekkende meter parkeerplaats). Het pand kunt u betreden via de overheaddeur of de loopdeur. Normaal zou je hier twee overheaddeuren verwachten en die zijn er ook. Maar voor 1 van beide overheaddeuren is een pui met loopdeur gerealiseerd. Vanuit de ruime en hoge bedrijfsruimte is er toegang tot verdieping. De begane grond biedt plaats aan een werkplaats met opslagmogelijkheden, een net toilet met fontein en een wasbak in de bedrijfsruimte. Ook is het voorzien van TL verlichting, plafondventilators en verwarming. Ook is er een hal met garderobe, vaste trap en meterkast.

1e: U bereikt deze verdieping via een vaste trap in de hal. De kantoorruimte op de eerste verdieping is onderverdeeld in diverse ruimtes. Het is voorzien van een systeemplafond met daklicht. Ook is er een kantine met pantry en opstelplaats voor de CV ketel aanwezig. De aangrenzende opslagruimte is bijzonder licht dankzij een dakkoepel. Er zijn diverse ramen aan de voorzijde van het pand die zorgen voor voldoende daglichttoetreding. De kantoorruimtes zijn voorzien van elektrisch bedienbare screens. Een uitsparing in de verdiepingsvloer en een aanwezige takelinstallatie maken het mogelijk om op eenvoudige wijze zwaardere goederen naar boven te brengen.

Bijzonderheden
Het pand kent diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden. Momenteel is het nog geheel ingericht en indien gewenst kan huurder de roerende goederen gebruiken “om niet”. Het pand kan ook leeg geleverd worden. Op het bedrijventerrein is een actieve ondernemersvereniging werkzaam waarvan u gratis lid kan worden.

Kenmerken:
Omzetbelasting: niet van toepassing
Oplevering: in overleg, kan op korte termijn
Huurovereenkomst: ROZ bedrijfsruimten
BVO: 200m²
VVO: 185 m²
Vloerbelasting: 1500 kg/m2, (begane grond)
Vloer BG en verdieping beton
Overheaddeur: circa 3,00 x 3,00 (bxh)
Perceel: 200 m2
Inhoud: 700 m3
Parkeerplaatsen: 4
Bouwjaar: 1998
Isolatie: gevel, dak
Verwarming: gasheater via CV
Krachtstroom: aanwezig
Brandslanghaspel: ja

Omgeving:
Centraal gelegen op gunstige plek op bedrijven terrein De Boezem. Nabij Katwijkerlaan en toekomstig bedrijventerrein Boezem Oost. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470.

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.

VERKOOP IS OOK BESPREEKBAAR
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.250,- per maand Aanvaarding direct BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Bedrijfsruimte Totale vloeroppervlakte 185 m² Perceeloppervlakte 200 m² Vloerbelasting 1500 kg/m² Oppervlakte bedrijfsruimte 185 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 15 m² Locatie Bedrijventerrein Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Bedrijfsruimte
Oppervlakte
185 m²
In units vanaf
15 m²
Vloerbelasting
1500 kg/m²

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.