Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Emmapark 106 in Pijnacker 2641 EN

Emmapark 106

2641 EN Pijnacker
Huurprijs € 1.850,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² In units vanaf 160 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Deze nette winkelruimte met volledige verdieping is per direct te huur en bruikbaar voor bijvoorbeeld detailhandel, kantoor, showroom, praktijk of horeca. Het ligt in het gezellige winkelcentrum van Pijnacker tegenover 1 van de entrees van winkelcentrum Ackershof. Onder het...
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Deze nette winkelruimte met volledige verdieping is per direct te huur en bruikbaar voor bijvoorbeeld detailhandel, kantoor, showroom, praktijk of horeca. Het ligt in het gezellige winkelcentrum van Pijnacker tegenover 1 van de entrees van winkelcentrum Ackershof. Onder het winkelcentrum bevindt zich een grote parkeergarage waar u 2 uur gratis kan parkeren. In het centrum vindt u een grote diversiteit aan detailhandel en horeca. Door elkaar heen vindt u particuliere ondernemers maar ook landelijk ketens zoals de HEMA en supermarkt Dirk van den Broek.

Indeling:
BG: het perceel van 91m2 is geheel bebouwd en biedt op de begane grond winkelruimte die te gebruiken is voor detailhandel, showroom, kantoor of praktijkruimte. Ter plaatse van de voordeur bevindt zich een heteluchtgordijn en het pand beschikt ook over airco, alarm en een systeemplafond. Achter in de winkel is een afscheiding gerealiseerd ten behoeve van een klein kantoor. De wanden hiervan zijn eenvoudig te verwijderen, waardoor dit bij de winkelruimte getrokken kan worden. bevinden zich ook het toilet en de trapopgang naar de verdieping. In het toilet bevindt zich een wasbak met close in boiler voor warm water. De winkelruimte ligt op de hoek van een kleinschalige winkelpassage en kenmerkt zich door veel daglichttoetreding en presentatiemogelijkheden. De voorgevel is circa 7,5 meter breed.

1e: in het kantoortje bevindt zich de vaste trap naar de verdieping. Die bestaat uit een betonnen vloer met een hoog draagvermogen en opstelplaats voor de CV ketel. De verdieping biedt momenteel circa 75m2 opslagruimte met veel stellingruimte. Maar het biedt ook andere indelings- en gebruiksmogelijkheden. Denk aan winkel, showroom, atelier, kantoor, productie. Ook is er een nooduitgang aanwezig.

Kenmerken:
Omzetbelasting: wel van toepassing
Oplevering: in overleg, kan op korte termijn
Huurovereenkomst: ROZ winkelruimte
BVO: 182 m²
VVO: 160 m²
VVO BG: 85 m2
VVO 1e: 75m2
Hoogte BG: ca. 2,50m1 (tot systeemplafond)
Hoogte 1e: 3,35m1
Perceel: 91 m2
Inhoud: 590 m3
Bouwjaar: 1978
Voorzieningen: airco, heteluchtgordijn, alarm, systeemplafond, close in boiler, CV
Energielabel: nog niet beschikbaar
Verwarming: CV ketel (2015)
Borg: 3 maandhuren
Servicekosten: niet van toepassing
Huur: bij vooruitbetaling te voldoen via automatische incasso
Huurperiode: 5 jaar (andere opties bespreekbaar)
Indexering: jaarlijks
Bemiddelingskosten: niet van toepassing voor huurder

Omgeving:
Gelegen in het centrum tegenover winkelcentrum Ackershof. Gratis parkeren langs de openbare weg (deels blauwe zone) en in parkeergarage (1e 2 uur gratis). Nabij OV (o.a. Randstadrail E-lijn) en uitvalswegen. Goede bereikbaarheid via A12, A13 en N470.

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Bijzonderheden :
het pand kent diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden. In overleg met de verhuurder zijn aanpassingsmogelijkheden bespreekbaar.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13.
Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 1.850,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1978 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 160 m² Verkoopoppervlakte 85 m² Frontbreedte 750 cm Diversen In units vanaf 160 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Welstandsklasse A2
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
160 m²
In units vanaf
160 m²
Verkoop vloeroppervlakte
85 m²
Frontbreedte
750 cm
Verdiepingen
2
Welstandsklasse
A2
Ter overname
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.