Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Ambachtsweg 41 F in Pijnacker 2641 KT

Ambachtsweg 41 f

2641 KT Pijnacker
Huurprijs € 2.150,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 555 m² In units vanaf 190 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Dit nette bedrijfspand met kantoor is per direct beschikbaar. Het is gelegen aan de rand van Boezem West. Boezem Oost, de toegang aan de Katwijkerlaan en de nieuwe toegang van De Boezem (prognose 2019 gereed) liggen binnen handbereik. In beginsel bieden wij het kantoor apart aan of...
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Dit nette bedrijfspand met kantoor is per direct beschikbaar. Het is gelegen aan de rand van Boezem West. Boezem Oost, de toegang aan de Katwijkerlaan en de nieuwe toegang van De Boezem (prognose 2019 gereed) liggen binnen handbereik. In beginsel bieden wij het kantoor apart aan of het pand als 1 geheel inclusief de bedrijfshal op de begane grond. Voor het pand kan geparkeerd worden. De bedrijfshal is vooralsnog niet apart te huur. Dat kan veranderen indien wij een huurder hebben voor het kantoor afzonderlijk. Kom kijken naar de mogelijkheden.

Indeling:
BG:
Op de begane grond bevindt zich de entree van het pand. Ter plaatse van de entree bevinden zich de meterkast en een toilet met fontein. Vanuit de hal is er ook toegang tot de bedrijfshal. Via de trap bereikt u de eerste verdieping. De bedrijfshal is tevens bereikbaar via een overheaddeur. Achterin de bedrijfshal bevindt zich een afgesloten ruimte die niet tot het gehuurde zal behoren. Deze ruimte blijft in gebruik bij de eigenaar en heeft een eigen entree.

1e:
Een overloop biedt toegang tot de meeste ruimten op de verdiepingen. Op de overloop bevinden zich een bergkast met opstapplaats voor de CV ketel en een 2e toilet met fontein. Aan de voorzijde bevindt zich een keuken. Vervolgens is er een grote kantoorruimte met diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden. Hierin bevinden zich 2 afzonderlijke kantoren die bruikbaar zijn als spreekkamer en/of directiekamer. Ook zijn er vaste kasten en een archiefruimte/berging aanwezig. Het kantoor is voorzien van een systeemplafond met inbouwverlichting. In 1 van de spreekkamers bevindt zich een plafondunit t.b.v. een beamer. Het kantoor is ruim voorzien van wandcontactdozen en databekabeling. De archiefruimte kan ook dienst doen als serverruimte. Een airco zorgt er voor dat uw apparatuur niet oververhit raakt.

Kenmerken:
Omzetbelasting: wel van toepassing
Oplevering: in overleg, kan op korte termijn
Huurovereenkomst: ROZ/IPD bedrijfsruimten
BVO BG: 190 m²
VVO BG: 185 m²
VVO hal: 175 m2
BVO 1e: 190 m²
VVO 1e: 185 m²
Vloerbelasting BG: 1500 kg/m2
Overheaddeur: 3,50x3,50 (bxh)
Vrije hoogte BG: ca. 3,54 m1
Vrije hoogte 1e: ca. 2,45 m1
Perceel: 265m2
Inhoud: 1325 m3
Parkeerplaatsen: 3
Bouwjaar: 1998
Isolatie: gevel, dak.
Verwarming: HR CV combi ketel Remeha Quinta Pro
Warm water: HR CV combi ketel Remeha Quinta Pro
Airco: deels
Energielabel: (nog) niet aanwezig

Omgeving:
Gunstig gelegen aan de rand van bedrijventerrein De Boezem. Nabij Katwijkerlaan, Boezem Oost en de Boezemzoom. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470.

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Bijzonderheden :
Het pand kent diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden en optioneel kan ook de bedrijfsruimte gehuurd worden.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.

Vraagprijs kantoor : € 1.250,00 per maand
Vraagprijs geheel : € 2.150,00 per maand
Overdracht Status Verhuurd Huurprijs € 2.150,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1998 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 555 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 190 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
555 m²
In units vanaf
190 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.