Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Hankweg 23 in Pijnacker 2641 WV

Hankweg 23

2641 WV Pijnacker
Huurprijs € 550,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 37 m² In units vanaf 37 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Dit kantoor is helemaal nieuw! Nieuw op de markt, maar ook bouwkundig gezien nieuw! Het is pas opgeleverd en daarna door verhuurder instapklaar afgewerkt. Het kantoor is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen pantry. De eigenaar is zelf gebruiker van de begane...
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Dit kantoor is helemaal nieuw! Nieuw op de markt, maar ook bouwkundig gezien nieuw! Het is pas opgeleverd en daarna door verhuurder instapklaar afgewerkt. Het kantoor is gelegen op de eerste verdieping en beschikt over een eigen pantry. De eigenaar is zelf gebruiker van de begane grond en de bergruimte op de verdieping. Indien gewenst is de bergruimte boven ook te huur zodat de gehele verdieping tot uw beschikking staat. Het kantoor is 37m2 groot en dat is exclusief verkeersruimten en toilet. Het pand ligt op het nieuwe bedrijvenpark Boezem-Oost nabij de Katwijkerlaan. Daardoor zijn er goede verbindingen beschikbaar naar Zoetermeer, Pijnacker, N470 en A12.

BG: voor het pand bevinden zich 2 parkeerplaatsen.
Als eerste is er een hal met een trap naar de verdieping.
Ook is er een afsluitbare deur naar de bedrijfshal.

1e: een centrale hal biedt toegang tot alle ruimten op de verdieping. Achter bevindt zich een bergruimte die in gebruik is bij de eigenaar van het pand. Ook is er en modern toilet met fontein aanwezig. Aan de voorzijde bevindt zich het kantoor met pantry. Het kantoor ziet er perfect uit en is nog ongebruikt. Het is o.a. voorzien van tapijttegels, een systeemplafond met inbouw Ledverlichting, verwarming, databekabeling en een thermostaat.

Kenmerken:
Omzetbelasting: wel van toepassing
Oplevering: in overleg, kan op korte termijn
Huurovereenkomst: ROZ/IPD bedrijfsruimten
BVO: 40 m²
VVO: 37 m²
Inhoud: 96 m3
Hoogte 1e: 2,56 m1
Parkeerplaatsen: 2 (samen met eigenaar)
Bouwjaar: 2017
Isolatie: gevel, dak, glas, vloer.
Verwarming: CV
Alarm: ja
Verlichting: Led
Energielabel: A
Omgeving: gunstig gelegen op bedrijventerrein Boezem-Oost. Dat betreft een bedrijventerrein in ontwikkeling. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470.

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs € 550,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2017 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 37 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 2 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 37 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
37 m²
In units vanaf
37 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.