Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/eb5482d7/d7df/4cd0/9aa6/478e6f68c325/vvl161010-022.jpg

Raaigras 103 b

2643 JJ Pijnacker
Vraagprijs € 3.500,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Overige Totale oppervlakte 333 m²
Lees meer

Omschrijving

Deze commerciële ruimte biedt volop mogelijkheden. Het kan dienst doen als kantoor of praktijkruimte maar ook horeca behoort tot de mogelijkheden. In de nabijheid vindt u ook veel maatschappelijke voorzieningen zoals een huisarts, tandarts, fysiotherapeut, apotheek en aanverwante voorzieningen....
Lees meer

Omschrijving

Deze commerciële ruimte biedt volop mogelijkheden. Het kan dienst doen als kantoor of praktijkruimte maar ook horeca behoort tot de mogelijkheden. In de nabijheid vindt u ook veel maatschappelijke voorzieningen zoals een huisarts, tandarts, fysiotherapeut, apotheek en aanverwante voorzieningen. Mogelijk kunt u hierop een mooie aanvulling vormen. Het object ligt in de wijk Keizershof. Dit is een jonge wijk die deels nog in ontwikkeling is. Hierdoor neemt het klantenpotentieel nog aanzienlijk toe. Het pand is ook zeer goed bereikbaar met openbaar vervoer. Randstadrail halte Pijnacker-Zuid bevindt zich om de hoek. Zo ook een winkelcentrum met o.a. een Albert Heijn, Primera, een bakker, en Gall & Gall.

Omschrijving
Begane grond:
Het pand is alleen op de begane grond gesitueerd. Het is 333m2 groot en kan nog op diverse manieren worden ingedeeld. Ook zijn er twee ingangen van het pand. Als eerste is er een hoofdentree met afzonderlijk portaal. Naast deze entree bevindt zich een (fietsen)berging die bijna 14m2 groot is. Vanuit de entree is er toegang tot de commerciële ruimte die ook een zij-ingang heeft. Hierin bevinden zich een balie en de meterkast. De ruimte is circa 19 meter lang en 13 meter breed. De ruimte loopt iets taps toe en er zijn enkele dragende kollommen. Maar verder kan het geheel naar eigen wens worden ingedeeld. De ruimte heeft aan beide zijden veel ramen zodat er voldoende daglichttoetreding is. Achter in het pand bevindt zich nog een afgesloten ruimte van circa 15m2die bijvoorbeeld goed als berg- of archiefruimte dienst kan doen. Voor in het pand bevindt zich een ruimte van circa 60m2 met diverse toiletten en douches.


Bijzonderheden
Locatie:
Gelegen in Keizershof. Dit is een nieuwe wijk aan de rand van Pijnacker. Er wonen hier veel jonge gezinnen maar zijn er diverse woonvormen voor ouderen en hulpbehoevenden. De wijk heeft meerdere toeritten vanuit Pijnacker maar ook vanaf de N470. De N470 brengt u in 5 minuten in Delft en op de A13. In 10 minuten bereikt u de A12 en Zoetermeer. Met auto bent u ook in 10 minuten in Rotterdam en in 20 minuten in Den Haag. Om de hoek van het pand bevindt zich halte Pijnacker-Zuid van de Randstadrail. Deze heeft een reistijd van 10 minuten naar Rotterdam centraal en 20 minuten naar Den Haag centraal. Het pand is dus zeer centraal gelegen en goed bereikbaar. Op 2 minuten lopen bevindt zich een wijkwinkelcentrum en de dorpskernen van Pijnacker en Berkel en Rodenrijs bevinden zich op circa 2,5 kilometer.

Omzetbelasting: wel van toepassing
Huurperiode: in overleg
Borg: 3 maandhuren
Oplevering: in overleg, kan op korte termijn
BVO: 355 m²
VVO: 333 m²
Vloerbelasting: geschikt voor beoogd gebruik
Inhoud: circa 1.400 m3
Bouwjaar: 2009
Verwarming: Vloerverwarming middels WKO
Energielabel: nog niet bekend

Servicekosten:
Naast de huurprijs zijn er servicekosten van toepassing. Deze hebben betrekking op de aanvullende leveringen en diensten welke, deels, in de vorm van een voorschotbedrag worden berekend.
Deze kosten bedragen circa € 17,50 per m2 per jaar. Een en ander nog nader, in overleg, vast te stellen.

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Bemiddelingskosten:
Geen bemiddelingskosten voor huurder.
Bijzonderheden :
Het pand heeft diverse gebruiks- en indelingsmogelijkheden.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 3.500,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Servicekosten € 486,00 per maand Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2009 Indeling Soort Object Overige Totale oppervlakte 333 m² Perceeloppervlakte 12600 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 0 parkeerplaats(en) Diversen Locatie Woonomgeving Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen uitstekend Onderhoud buiten uitstekend
Hoofdfunctie
Overige
Categorie
Praktijkruimte
Oppervlakte
333 m²
In units vanaf
333 m²
Verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.