Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
https://venumfilestore.blob.core.windows.net/pub/e28ba087/3b1f/41dc/9e00/87c241504d90/_mg_3226.jpg

Boezemweg 37

2641 KG Pijnacker
Vraagprijs € 900,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 105 m² In units vanaf 105 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Net kantoor gelegen op bedrijvenpark De Boezem te Pijnacker. Het beschikbare kantoor is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via een eigen, afgesloten entree , op de begane grond. Voor het pand heeft u de beschikking over enkele parkeerplaatsen. Het pand verkeert in goede onderhoudstaat...
Lees meer

Omschrijving

Net kantoor gelegen op bedrijvenpark De Boezem te Pijnacker. Het beschikbare kantoor is gelegen op de eerste verdieping en is bereikbaar via een eigen, afgesloten entree , op de begane grond. Voor het pand heeft u de beschikking over enkele parkeerplaatsen. Het pand verkeert in goede onderhoudstaat en is zo te betrekken. Op de verdieping heeft u de beschikking over een net toilet, pantry en een technische ruimte. De rechthoekige ruimte is voorzien van een vaste kastenwand en biedt mogelijkheden om een eigen indeling te creëren.

Omschrijving
BG: Voor het pand ligt een terrein met enkele parkeerplaatsen. Er is een ruime entree met vaste trap naar de verdieping (optioneel is er op de begane grond nog een extra kantoor annex spreekkamer te huren welke beschikt over een pantry).
1e: via de overloop betreedt u het kantoor. Het nette kantoor beschikt over opbouwverlichting en over diverse indelingsmogelijkheden. Ook zijn er een eigen pantry, toilet met fontein en een technische ruimte welke bereikbaar zijn via een halletje.


Bijzonderheden
Geheel voorzien van net tapijt en zo te betrekken.
Kenmerken:
Omzetbelasting: wel van toepassing
Oplevering: in overleg, kan per direct
Huurovereenkomst: ROZ/IPD bedrijfsruimten
BVO: 115 m²
VVO: 105 m²
Vloerbelasting: 500 kg/m2
Inhoud: 350 m3
Parkeerplaatsen: 4
Bouwjaar: 1980
Isolatie: gevel, dak, glas.
Verwarming: CV
Pantry: ja
Toilet: ja
Staat: gestoffeerd / geheel voorzien van net tapijt
Gas en elektriciteit: exclusief
Water: inclusief (bij normaal gebruik)

Omgeving: gelegen op gunstige plek op bedrijven terrein De Boezem. Nabij Katwijkerlaan en toekomstig bedrijventerrein Boezem Oost. Goede aansluitingsmogelijkheden t.a.v. rijkswegen A12, A13 en A4 via N470.
Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Pijnacker:
Pijnacker is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag en Zoetermeer. Middels de provinciale wegen N470 en N471 heeft snel aansluiting met de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen.
Overdracht Status Beschikbaar Vraagprijs € 900,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 1980 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 105 m² Perceeloppervlakte 383 m² Diversen In units vanaf 105 m² Locatie Bedrijventerrein Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Onderhoud binnen matig, redelijk Onderhoud buiten matig, redelijk
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
105 m²
In units vanaf
105 m²
Aantal verdiepingen
1

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.