Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Verhuurd
Markt 82 in Nootdorp 2631 EE

Markt 82

2631 EE Nootdorp
Vraagprijs € 1.395,- p.m.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 194 m² In units vanaf 97 m² Aantal lagen 1
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Nette winkelruimte op een gezellig plein in het centrum van Nootdorp. Gelegen op de begane grond nabij winkelcentrum “De Parade”. Het pand kent diverse gebruiks- en indelingsmogelijkheden en is daarom interessant voor een grote doelgroep. Naast detailhandel, kantoor of showroom is het...
Lees meer

Omschrijving

Te Huur:
Nette winkelruimte op een gezellig plein in het centrum van Nootdorp. Gelegen op de begane grond nabij winkelcentrum “De Parade”. Het pand kent diverse gebruiks- en indelingsmogelijkheden en is daarom interessant voor een grote doelgroep. Naast detailhandel, kantoor of showroom is het pand ook zeer geschikt voor een tandarts, huisarts, fysiotherapeut, chiropractor of andere zorggerichte onderneming. Het pand is te huur als 1 geheel maar kan ook worden gesplitst in 2 zelfstandige units. Inclusief 2 parkeerplaatsen of 1 plaats per unit.
Kortom, zeker de moeite waard om de mogelijkheden te bekijken!
Indeling:

BG:
Het pand bestaat uit 2 units en u betreedt het via automatische schuifdeuren. Wat direct opvalt is de grote hoeveelheid glas aan de voorzijde van het pand. Hierdoor is het pand goed bruikbaar voor detailhandel of showroom. Als eerste komt u in de winkelruimte waarvan de vloer grotendeels betegeld is en deels is voorzien van een parketvloer. Hierin bevinden zich twee aparte ruimtes die kunnen worden gebruikt als kantoor, kantine, spreekkamer en/of opslagruimte. Via één van deze ruimtes heeft u toegang tot het toilet en de pantry. De achterzijde van het pand bereikt u via een open verbinding. Deze ruimte strekt zich uit over de volle breedte van het pand en kan worden gebruikt als opslag- of werkruimte. Maar ook andere gebruiksvormen behoren tot de mogelijkheden. De vloer van deze ruimte is geheel betegeld. Hier vindt u de meterkast, een wasbak en de CV-ruimte. Geen van de binnenmuren is “dragend” en dus kan de indeling geheel naar uw wens gewijzigd worden.

-1:
Onder het complex bevindt zich een parkeerkelder. Wanneer u het pand huurt zullen daar 2 parkeerplaatsen bij behoren. Indien het pand gesplitst wordt zal er 1 parkeerplaats behoren bij elke unit.
De huurprijs per parkeerplaats bedraagt 50 euro per maand.

Kenmerken:
Omzetbelasting: wel van toepassing
Oplevering: in overleg
Huurovereenkomst: ROZ/IPD (model afhankelijk van gebruiker)
Borg: 3 maandhuren vrij van BTW
Huurperiode 5 jaar
BVO geheel: 208 m2
VVO geheel: 194 m2
BVO per unit: 104 m2
VVO per unit: 97 m2
Hoogte: 3,12 m1
Breedte: 15,00 m1
Inhoud: 630 m3
Bouwjaar: 2008
Isolatie: gevel, glas, vloer.
Verwarming: gasheater en CV combi ketel
Warm water: CV combi ketel
Energielabel: nog niet aanwezig

Toewijzing:
Voorbehouden aan verhuurder. Over toewijzingsbeleid worden geen uitspraken gedaan.

Bemiddelingskosten:
Huurder is geen bemiddelingskosten verschuldigd aan de aanbiedende makelaar.

Bijzonderheden :
Het pand kent diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden. Het pand ligt nabij winkelcentrum De Parade met een gevarieerd horeca en winkelaanbod. Hier kan ook gratis geparkeerd worden.

Nootdorp:
Nootdorp is zeer centraal gelegen en biedt goede verbindingen met Rotterdam, Delft, Den Haag, Pijnacker en Zoetermeer. Vanuit het centrum van Nootdorp zit u binnen enkele minuten op de A4, A12 en A13. Diverse busverbindingen en de Randstadrail zorgen voor goede openbaar vervoer voorzieningen. Trap 15 naar Den Haag Centraal stopt ‘voor de deur’.

Vraagprijs geheel : € 2.595,00 per maand
Vraagprijs per unit : € 1.395,00 per maand
Vraagprijs parkeerplaats : € 50,00 per maand
Overdracht Status Verhuurd Vraagprijs € 1.395,- per maand Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2008 Indeling Soort Object Winkelruimte Totale vloeroppervlakte 194 m² Verkoopoppervlakte 194 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. overdekt 2 parkeerplaats(en) Prijs per overdekt parkeerpl. p/j € 600,- excl. BTW Diversen In units vanaf 97 m² Aantal lagen 1 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig Horeca toegestaan Ja
Hoofdfunctie
Winkelruimte
Oppervlakte
194 m²
In units vanaf
97 m²
Verkoop vloeroppervlakte
194 m²
Verdiepingen
1
Publieksgerichte dienstverlening
Ja
Detailhandel
Ja
Showroom
Ja
Horeca toegestaan
Ja

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.