Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te koop
Distributieweg 12 in Delfgauw 2645 EJ

Distributieweg 12

2645 EJ Delfgauw
€ 205.000,- k.k.
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² In units vanaf 200 m² Aantal lagen 2
Lees meer

Omschrijving

Te koop:
Distributieweg 12 is een beleggingsobject met een lopende huurovereenkomst t/m 30-06-2024. Nadere informatie hierover bepreken wij graag vertrouwelijk met kandidaat kopers. Het pand ligt op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw langs de A13 en tegen Delft aan. De locatie ligt centraal...
Lees meer

Omschrijving

Te koop:
Distributieweg 12 is een beleggingsobject met een lopende huurovereenkomst t/m 30-06-2024. Nadere informatie hierover bepreken wij graag vertrouwelijk met kandidaat kopers. Het pand ligt op bedrijventerrein Ruyven in Delfgauw langs de A13 en tegen Delft aan. De locatie ligt centraal tussen de regio’s Haaglanden en Rijnmond. Het betreft een kantoorpand met 2 bouwlagen. Beide lagen beschikken over zelfstandige voorzieningen en zijn dus apart te gebruiken. Uiteraard kan het ook als 1 geheel gebruikt worden. Het pand wordt nu als 1 geheel verhuurd. Rondom het bedrijfsverzamelgebouw bevinden zich parkeerkeerplaatsen waarvan er 3 bij dit pand behoren. Nummer 12 ligt aan de voorzijde van het complex en is daarom goed bereikbaar en heeft een hoge attentiewaarde.

Indeling:

BG:
De begane grond betreft 1 grote kantoorruimte die eventueel nog nader in te delen is. Er is een pantry aanwezig met opstelplaats voor een vaatwasser. Ook zijn er 2 toiletten en diverse bergruimten aanwezig. De ruimte is voorzien van een betonnen vloer met een “granito look” afwerking, spuitwerk plafonds en voldoende databekabeling.

1e:
De verdieping beschikt over een eigen entree op de begane grond met meterkast en trapopgang. De verdieping is als volgt ingedeeld: er is een overloop met pantry aanwezig, aan de voorzijde bevinden zich 2 nette kantoorruimten, en centraal in het pand ligt een spreekkamer met dakkoepel. De verdieping beschikt ook over een werkkast met opstelplaats voor de CV ketel (Nefit Ecomline HR) en 2 toiletten. De verdieping is grotendeels voorzien van laminaat. En net als op de begane grond is er voldoende databekabeling en een spuitwerk plafond aanwezig.

Kenmerken:
Omzetbelasting: niet van toepassing
Overdracht: in overleg, kan op korte termijn
BVO geheel: 200 m²
VVO geheel: 181 m²
BVO BG: 100 m²
VVO BG: 86 m²
BVO 1e: 100 m²
VVO 1e: 95 m²
Vloerbelasting: geschikt voor gebruik als kantoor en soortgelijke gebruiksvormen
Vrije hoogte BG: ca. 2,80 mtr
Vrije hoogte 1e: 2,70 mtr
Perceel 1: 100 m2 (eigen grond)
Perceel 2: 3.270 m2 (3/80 aandeel in mandelig perceel)
Inhoud: 600 m3
Parkeerplaatsen: 3
Bouwjaar: 2001
Onderhoudsstaat: goed
Isolatie: gevel, dak, glas, vloer.
Verwarming: HR CV combi ketel
Energielabel: (nog) niet beschikbaar
VvE: actief
Bijdrage: € 1.400,00 per jaar
Verhuurd t/m 30-06-2024

Bijzonderheden :
Het pand kent diverse indelings- en gebruiksmogelijkheden, het pand is verhuurd t/m 30-06-2024.

Delfgauw – Ruyven:
De locatie van het bedrijventerrein en dit pand in het bijzonder is voor velen ideaal. Gelegen aan de de A13 waardoor zowel Den Haag als Rotterdam in 10 autominuten bereikbaar zijn. Tevens ligt Delft aan de andere zijde van de weg. Het bedrijventerrein heeft een actieve vereniging en kent een grote diversiteit aan bedrijven: o.a. Karwei, autodealers, een Shell tankstation en een AH distributiecentrum.
Overdracht Status Beschikbaar Prijs € 205.000,- kosten koper Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Nee Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Bouwjaar 2001 Indeling Soort Object Kantoorruimte Totale oppervlakte 200 m² Perceeloppervlakte 100 m² Parkeergelegenheid Parkeerpl. niet overdekt 3 parkeerplaats(en) Diversen In units vanaf 200 m² Aantal lagen 2 Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte
Oppervlakte
200 m²
In units vanaf
200 m²
Aantal verdiepingen
2

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring

Brochure

Bedankt voor uw interesse. U ontvangt de brochure per email.

Contact

Bedankt voor uw reactie. We zullen zo spoedig mogelijk contact met u opnemen.