Mijn favorieten

Terug naar de resultaten
Te huur
Rivium Quadrant 141 -151 in Capelle Aan Den IJssel 2909 LC

Rivium Quadrant 141 -151

2909 LC Capelle aan den IJssel
Huurprijs op aanvraag
015-3612691

Kenmerken

Soort Object Kantoorruimte
Lees meer

Omschrijving

TOPLOCATIE! 

Bent u op zoek naar een professionele werkplek of vergaderruimte voor een dag, een week of voor meerdere jaren? Hier moet u zijn! Op deze perfect afgewerkte locatie is er voor ieder wat wils. Zo kunt u flexibel huren en profiteert u tevens van vele andere voordelen en...
Lees meer

Omschrijving

TOPLOCATIE! 

Bent u op zoek naar een professionele werkplek of vergaderruimte voor een dag, een week of voor meerdere jaren? Hier moet u zijn! Op deze perfect afgewerkte locatie is er voor ieder wat wils. Zo kunt u flexibel huren en profiteert u tevens van vele andere voordelen en faciliteiten. Meer informatie over de opties en beschikbaarheden? Neem gerust contact met ons op!

Professionele werkplekken
Een ruime keuze van veel verschillende werkplekken. Van klein tot groot. Iedere werkplek is gemeubileerd en voorzien van high-speed internet en alle telecomvoorzieningen die u nodig heeft om zorgeloos aan het werk te kunnen.

Inspirerende vergaderruimtes
Naast werkplekken en kantoorruimten zijn er op deze locatie diverse vergaderruimten aanwezig. Handig voor als u met collega’s of klanten in gesprek wilt!

Flexibele huur
Tijdelijk huren? Of misschien toch plannen voor de lange termijn? Geen probleem! Alle kantoorruimtes zijn te huur per dag, week, maand of natuurlijk langer. Daarnaast wordt de huur afgestemd op uw wensen. Zo kunt u kiezen voor een kantoor voor u alleen of ruimte voor 100 man personeel. Alles is mogelijk!

Inschrijfadres
Indien u een kantoor huurt, bent u er vrij in om uw organisatie op dit adres in te schrijven. Daarnaast is het ook mogelijk om uw mail, telefoon en fysieke post te laten verzorgen. Uiteraard naar uw wensen.

Volledig ingerichte conferentiefaciliteiten
Wilt u gebruik maken van een conferentiezaal? Dat kan al vanaf €15,- euro p.p. Alle ruimtes zijn voorzien van audio- en videomateriaal, zodat zich enkel en alleen op de inhoud van uw presentatie hoeft te richten.

Beschikbaarheid, zie plattegrond:
  • 1 e verdieping = vloer exclusief gangpaden etc. : 175m2 werkoppervlakte.
  • Kantoor 1.04 en 1.05 is één privé kantoor van totaal : 35m2.
  • Kantoor 1.07 is een privé kantoor van totaal : 20m2.
  • De overige ruimtes zijn open en alles is beschikbaar voor verhuur. Prijs is op aanvraag. Uitgaande van 5m2 +/- per werkplek en uitgaande van een prijs van €450,- per werkplek incl. services, excl. BTW. Voor de grote open ruimtes op aanvraag.
  • 2 e verdieping : Enkel kantoor 2.12 en 2.16 beschikbaar. Kantoren van 20m2. +/- €450,- per werkplek, 5m2 per werkplek.
    Incl. services, excl. BTW.
Uiteraard zijn specifieke aanvragen altijd bespreekbaar.
 
Overdracht Status Beschikbaar Huurprijs Prijs op aanvraag Aanvaarding in overleg BTW van toepassing Ja Bouwvorm Bouwvorm Bestaande bouw Indeling Soort Object Kantoorruimte Diversen Woonruimte Geen woonruimte aanwezig
Hoofdfunctie
Kantoorruimte

Contact

Gebruik het onderstaande formulier om contact met ons op te nemen.
Bedrijfsgegevens
Persoonsgegevens
Adresgegevens
Contactgegevens
Opmerkingen
Privacy
Ik ga akkoord met de privacyverklaring